Bel ons

Bij spoed kies direct optie 1. Buiten werktijden kunt u voor spoedgevallen contact opnemen met de huisartsenpost.

Welkom

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Van Coothstraat in Waalwijk. U vindt hier praktische informatie over onze praktijk. Als patiënt heeft u daarnaast de mogelijkheid om een aantal zaken online te regelen.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak belt u naar 0416 651 650. Dit kan op werkdagen tussen 8.00 en 10.30 uur, tussen 11.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 uur. Onze doktersassistenten bekijken samen met u hoe u het beste geholpen kunt worden. Denkt u dezelfde dag een afspraak nodig te hebben? Bel dan voor 10.30 uur.

Voor een aantal zaken kunt u online een afspraak maken via MijnGezondheid.net.

Twijfelt u of een afspraak nodig is? Gebruik dan de website moetiknaardedokter.nl. Op Thuisarts.nl is daarnaast veel informatie te vinden over veelvoorkomende gezondheidsproblemen en hoe daarmee om te gaan.

Vraag stellen per e-consult

Heeft u een korte vraag aan ons? Dan kunt u gebruik maken van het e-consult via MijnGezondheid.net. Hiermee kunt u veilig berichten naar ons sturen. Het meesturen van een foto behoort ook tot de mogelijkheden. U krijgt binnen twee werkdagen een reactie van ons. Neem bij vragen die niet kunnen wachten altijd telefonisch contact op.

Medicatie herhalen

Het aanvragen van herhaalrecepten kan 24 uur per dag via MijnGezondheid.netU kunt ook bellen: de receptenlijn is optie 2 in ons telefonisch menu. Spreek hier in wat u nodig heeft. Komt u liever naar de praktijk, stop dan de lege doosjes van uw medicijnen bij ons in de brievenbus.

Wij verwerken uw aanvraag binnen 1 werkdag. Daarna kan het tot 3 werkdagen duren voordat uw medicatie klaar ligt bij de apotheek. 

Patiënt worden

Onze praktijk is geopend voor nieuwe patiënten die wonen in Waalwijk, verzekerd zijn en nog geen huisarts hebben in de stad. Bekijk ons inschrijfformulier voor meer informatie.

Ons team

In onze praktijk kunt u, naast de huisarts, ook te maken krijgen met andere medewerkers. Bent u benieuwd wie er bij ons werken en wat zij voor u kunnen doen? Bekijk dan onze teampagina.

Suggestie of klacht

Heeft u een idee over hoe we onze praktijk kunnen verbeteren? Of is er iets niet helemaal goed gegaan? Wij horen dat graag. Stuur ons een bericht via de feedbackpagina.

Huisartsenpost

‘s Avonds, in het weekend en op feestdagen is onze praktijk gesloten. Voor alle medische zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt u de huisartsenpost bellen op 085 536 0300.

Nieuws

Zomersluiting prikpost

De bloedafnamepost van Diagnovum in ons gezondheidscentrum is helaas gesloten tijdens de zomervakantieperiode (15 juli tot en met 23 augustus). Het dichtstbijzijnde alternatief is ETZ Waalwijk (Kasteellaan 2). Hier moet u wel vooraf een afspraak maken.

Lees meer…

Medicatie mee naar het buitenland?

Gaat u op reis naar het buitenland en neemt u medicijnen mee? Dan kan het zijn dat u daar een verklaring voor nodig hebt. Dit geldt voor geneesmiddelen die onder de Opiumwet vallen, zoals sterke pijnstillers, kalmerings- en slaapmiddelen.

Lees meer…

Regel uw zorg online via MijnGezondheid.net

Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online uw zorgzaken regelen.

Afspraak maken

m

Dossier inzien

Vraag stellen via eConsult

U

Uitslagen inzien

Medicatie herhalen

Gezondheidscentrum Van Coothstraat

Onze huisartsenpraktijk is sinds 2021 gevestigd in Gezondheidcentrum Van Coothstraat, aan de Mr. van Coothstraat 2. In het pand vindt u meerdere disciplines: