U kunt patiënt bij ons worden als u in de plaats Waalwijk (postcodes 5140 t/m 5144 en 5146) woont, staat ingeschreven bij de gemeente en een Nederlandse zorgverzekering heeft. Omdat de huisartsenpraktijken in Waalwijk overvol zitten, accepteren wij alleen patiënten die nog geen huisarts in de regio hebben. 

Inschrijven in de praktijk gaat in een aantal stappen. Om te beginnen vult u per in te schrijven persoon het onderstaande formulier in, dit wordt digitaal naar ons verzonden. Hierna heeft u twee weken de tijd om uzelf en de eventuele overige personen die u inschrijft te legitimeren op de praktijk. Dit kan door het tonen van een geldig paspoort, identiteitsbewijs, rijbewijs of vreemdelingendocument. 

Nadat u zich heeft gelegitimeerd, controleren wij of uw inschrijving aan alle bovengenoemde voorwaarden voldoet en vragen wij uw dossier op bij uw oude huisarts. Als dat allemaal gelukt is, ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Pas vanaf dat moment is uw inschrijving definitief en kunt u desgewenst een afspraak maken.