U kunt zich als patiënt inschrijven bij onze praktijk als u woonachtig bent in postcodegebied 5141 t/m 5144 en 5146, ingeschreven staat bij de gemeente Waalwijk en hier nog geen huisarts hebt. Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld moet u zich binnen twee weken legitimeren in onze praktijk, dit is een wettelijke verplichting. U kunt hiervoor zonder afspraak langskomen tijdens de openingstijden van onze balie (elke werkdag van 8.00 tot 10.30, van 11.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur).

Als uw inschrijving akkoord is vragen wij uw dossier op bij uw vorige huisarts. Het helpt als u daar alvast aangeeft dat u zich bij ons heeft ingeschreven. Zodra uw dossier ontvangen is ontvangt u van ons per mail een bevestiging. Pas vanaf dat moment is uw inschrijving definitief. 

Let op. Er is op dit moment een tekort aan huisartsen in de regio. Als de toestroom van nieuwe patiënten in onze praktijk te groot wordt, gaan wij weer dicht voor nieuwe inschrijvingen. Zorg er dus voor dat u zich daadwerkelijk binnen twee weken na invullen van het formulier legitimeert. Gebeurt dit niet, dan verwijderen we uw inschrijfformulier en loopt u het risico dat u zich niet meer kan inschrijven.