Werkwijze & Bereikbaarheid

}

Openingstijden

Onze praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur. De balie is gesloten tussen 10.30 en 11.00 uur en 12.00 en 13.00 uur in verband met overleg en lunchpauze. 

Is er sprake van een spoedgeval? Dan vindt u op de balie een noodbel die u kunt gebruiken. 

Telefonische bereikbaarheid

Op dagen dat de praktijk geopend is zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 10.30 uur, van 11.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur op telefoonnummer 0416 651 650.

Voor spoedgevallen zijn wij op werkdagen de hele dag bereikbaar. U belt hetzelfde nummer en kiest direct voor optie 1.

Huisartsenspoedpost

’s Avonds, ’s nachts, in het weekend en op feestdagen zijn wij gesloten. Heeft u een medisch probleem dat niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? Neem dan contact op met de huisartsenpost via 085 536 03 00.

Plannen van afspraken

In de regio is een tekort aan huisartsen. Ook bij onze praktijk kan het daarom druk zijn. Om die drukte beter op te vangen, te spreiden maar gelijk ook goede zorg te kunnen bieden, reserveren wij dagelijks een aantal plekken in de agenda voor voor patiënten met klachten die dezelfde dag gezien moeten worden. Onze assistentes stellen u daarom aan de telefoon een aantal vragen om de mate van spoed van uw klacht in te schatten. Op basis daarvan plannen zij in overleg met u een afspraak in of helpen zij u telefonisch verder. 

Ook aan de telefoon kan het druk zijn. U kunt ons helpen de drukte zo veel mogelijk te spreiden en op deze manier de wachttijden te beperken door:

  • Tussen 8.00 en 10.00 uur ’s ochtends alleen te bellen voor afspraken die niet één of twee dagen kunnen wachten;
  • Voor het aanvragen van herhaalmedicatie gebruik te maken van de receptenlijn (optie 2 in het telefonisch menu) of deze website;
  • Voor uitslagen van onderzoeken en voor afspraken die niet urgent zijn meer richting het einde van de ochtend of in de middag te bellen.

Visites aanvragen

De huisarts legt dagelijks huisbezoeken af tussen 11.30 en 14.00 uur. In verband met de planning vragen wij u om voor 10.00 uur te bellen als u denkt dat een huisbezoek nodig is. De assistente kan dan met u overleggen of en op welke termijn een huisbezoek nodig is. 

Laatste nieuws

Zomersluiting prikpost

Zomersluiting prikpost

De bloedafnamepost van Diagnovum in ons gezondheidscentrum is helaas gesloten tijdens de zomervakantieperiode (15 juli tot en met 23 augustus). Het dichtstbijzijnde alternatief is ETZ Waalwijk (Kasteellaan 2). Hier moet u wel vooraf een afspraak maken. Een overzicht...

Medicatie mee naar het buitenland?

Medicatie mee naar het buitenland?

Gaat u op reis naar het buitenland en neemt u medicijnen mee? Dan kan het zijn dat u daar een verklaring voor nodig hebt. Dit geldt voor geneesmiddelen die onder de Opiumwet vallen, zoals sterke pijnstillers, kalmerings- en slaapmiddelen. Via de website van het CAK...